top of page
Caută

Seminee independente ca sursa eficienta de caldura.


Odată în garaje, astăzi în showroom-uri. Șemineele de sine stătătoare ca sursă eficientă de căldură Sobele de tip capră sunt asociate cu dispozitive nu foarte estetice, care în urmă cu doar câțiva ani ocupau spațiu în garaje sau șantiere. Recent, însă, s-au schimbat multe. Astăzi, șemineele de sine stătătoare sunt în competiție cu inserturile de șemineu populare.


Care sunt beneficiile utilizării semineelor ​​de sine stătătoare? Șemineele de sine stătătoare (consultați cea mai largă gamă de șeminee Defrohome) au multe avantaje care le afectează în mod măsurabil funcționarea. Cea mai importantă dintre acestea este capacitatea de a-ți încălzi eficient locuința folosind o manta de apă sau un sistem de distribuție a aerului cald. Ce altceva distinge șemineele de sine stătătoare? Iată caracteristicile lor care le fac extrem de funcționale:

  • instalare ușoară - aceasta este una dintre caracteristicile care distinge cu siguranță șemineele de sine stătătoare de inserturile de șemineu. Un șemineu de capră are nevoie doar de acces la coșul de fum. Nu este încorporat, ceea ce simplifică semnificativ asamblarea acestuia.

  • compactitatea - o caracteristică care decurge direct din cele de mai sus. Un șemineu de sine stătător nu ocupă mult spațiu, așa că este ușor să-i amenajezi un loc.

  • eficienta - pe langa manta de apa si sistemul de distributie a aerului cald, semineul de sine statator degaja caldura pe toata suprafata si cu o conducta care evacua gazele de evacuare in cos.

  • mobilitate - dacă este necesar, un șemineu de sine stătător poate fi mutat în orice loc, ceea ce, din păcate, nu este posibil cu inserții de șemineu.

DefroHome oferă multe soluții datorită cărora fiecare va găsi ceva pentru sine. Șemineele de sine stătătoare devin din ce în ce mai populare și putem fi siguri că vor deveni în curând un standard în casele

41 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Blog
bottom of page