FAQ

SISTEM ADAPTIVE CONTROL

Un sistem inovator de control auto-adaptativ care reglează funcționarea cazanului în funcție de cantitatea de aer care trece prin schimbătorul de căldură, care vă permite să măsurați cu precizie aerul necesar pentru arderea combustibilului încărcat. Elementele principale ale sistemului:

  • un debitmetru de turbină cu senzor Hall, care transmite controlerului un semnal despre cantitatea de aer care este furnizată pentru a efectua procesul de ardere, Senzor de temperatură a gazelor arse care informează despre nivelul său curent.

Pe baza datelor colectate, regulatorul cazanului reglează cantitatea de combustibil și de aer necesare procesului de ardere pentru a atinge o temperatură eficientă setată de utilizator. Sistemul ADAPTIVE CONTROL îmbunătățește semnificativ eficiența procesului de ardere, ceea ce duce la reducerea emisiilor de poluanți în atmosferă. Sistemul îmbunătățește semnificativ confortul întreținerii centralei, eliminând necesitatea de a adapta parametrii de funcționare a acestuia de către utilizator, în funcție de condițiile de funcționare ale centralei.

SISTEM TWIN SPARK(TSS)

MANAGER VÎNZĂRI 

Ceban Vasile

+373 78063196

MANAGER VÎNZĂRI 

Melinte Alexandru

+373 79401280

S.R.L. "TERMOPLUS GRUP"

        Mun. Chisinau, Str. Uzinelor 90

        (+373 22) 84-08-09

Graficul de lucru

luni-vineri 9:00-18:00

Sâmbătă 9:00-13:00

Chisinau

022 84 08 09

O soluție inovatoare, care implică utilizarea a două arzătoare ceramice în cazanele DEETRO separate. Un algoritm de control configurat corespunzător controlează funcționarea lor alternativă. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când se aprinde un combustibil, în fiecare al doilea ciclu se folosește doar unul dintre arzătoare. Utilizarea sistemului TSS dublează durata de viață a componentelor unității de aprindere. În plus, în cazul unei defecțiuni a unuia dintre arzătoare, celălalt își îndeplinește funcția, care asigură funcționarea continuă a centralei. În acest caz, utilizatorul va fi informat despre necesitatea înlocuirii componentei deteriorate.

LIVRARE ORIUNDE ÎN MOLDOVA

SISTEM DE APĂRARE LA ALIMENTAREA A ȘNECU-LUI

Sistemul de antrenare este echipat cu un motor cu angrenaj cu senzor Hall încorporat, care transferă informații controlerului electronic despre starea activă a alimentatorului, adică despre direcția și viteza de rotație a șurubului. În caz de blocare a melcului, regulatorul schimbă automat direcția de rotație a roșiei (care în același timp se întoarce înapoi) timp de câteva secunde, după care apare o încercare de a depăși obstacolul. Dacă procesul nu poate fi efectuat, mai apar încă două încercări, în care motorul de viteză împinge șurubul înapoi și îl menține în această poziție de două ori mai lung. Această soluție elimină procesul care necesită un timp îndepărtat de înlocuire a știftului în cazul blocării alimentatorului.

SISTEM DE CONTROL A NIVELULUI DE COMBUSTIBIL

Sistem revoluționar de monitorizare a nivelului de combustibil J adaptat pentru funcționarea cu un senzor capacitiv. Când se atinge nivelul minim de combustibil în rezervorul de combustibil, senzorul oprește funcționarea cazanului, iar utilizatorul primește informații despre necesitatea reîncărcării combustibilului. Avantajul incontestabil al sistemului este că, după reîncărcarea combustibilului, centrala poate fi pornită automat

SISTEM AUTOMAT\MANUAL DE CURAȚIRE A SCHIMBĂTORULUI DE CĂLDURĂ

Pentru a crește confortul serviciului, cazanele sunt echipate cu un sistem de curățare a schimbătorului de căldură. În funcție de model, centrala poate fi pornită manual - folosind o pârghie sau automat - printr-o unitate electrică. Pentru a facilita curățarea pereților schimbătorului de căldură, economizatoarele sunt încorporate în canalele de ardere ale cazanului, care asigură un vârtej de gaze de ardere, ceea ce crește întoarcerea căldurii din gazele de ardere și reduce emisia de substanțe nocive în atmosferă.

Când utilizați un sistem automat, puteți programa perioada zilei și timpul pentru curățarea.

MANAGER VÎNZĂRI 

Ceban Vasile

+373 78063196

MANAGER VÎNZĂRI 

Melinte Alexandru

+373 79401280

S.R.L. "TERMOPLUS GRUP"

        Mun. Chisinau, Str. Uzinelor 90

        (+373 22) 84-08-09

Graficul de lucru

luni-vineri 9:00-18:00

Sâmbătă 9:00-13:00

Chisinau

022 84 08 09