SUPAPE DE AMESTEC

Principiile de bază de utilizare corectă și în condiții de siguranță a sistemului de încălzire

 

Aveți o casă de vis, în care compania de instalare a sistemelor de incalzire a instalat sistem de încălzire modernă.Angajatul companiei v-a amintit de necesitatea de deservire tehnica, dar nu ați tras atenție la el?

În cazul în care încălzitoarele nu funcționează la ultimul etaj al casei - ar trebui să umpleți cantitatea de apă în sistemul de încălzire centrală. Ar trebui să verificați, de asemenea, pentru a vedea dacă este aer sistem. Această monitorizare ar trebui să fie efectuată atunci când suprafața este încălzită inegal, de instalațiile de încălzire, care este, aproape de supapa - încălzitorul este cald, iar lângă aerisire - rece. Odată cu sezonul de încălzite apar probleme?? Sistemul este deja stricat, chiar dacă angajații asigura service de încredere pentru anii care vor veni? Nu te panica. Vă vom arăta cum să depășiți aceste probleme. Ar trebui să verificați, de asemenea, cauza lipsei de apă în sistem.

Dacă aveți nevoie de eliminat sau de schimbat încălzitorul, trebuie mai întâi să-l deconectați de la sistemul de încălzire. Astfel, nu este necesar să eliberați apa din întregul sistem, ci doar din încălzitor. Acest lucru va necesita:

- Închideți alimentarea și retur pe încălzitor;

- Goliți încălzitorul prin deșurubarea capacul inferior și cuplarea;

- Opriți sistemul.