OMEGA 53-3

Diametrul vatra - fund

700 mm

Material

Masa

Echipament standard

oțel negru rezistent la o temperatură înaltă / sau oțel corten

67 kg

cuptor + baza nr.1, 2, 3- oțel negru / corten

Echipament opțional - cu costuri suplimentare

baza nr.1, 2, 3 - oțel negru / corten, oțel negru / corten (triunghiuri, cercuri, flăcări), placă grilă, grătar, grătar rotativ, economizor oțel negru / oțel inoxidabil, capac din oțel negru / oțel inoxidabil

Informatii suplimentare

recomandăm arderea lemnului uscat și ar trebui să se folosească doar aprinderea naturală pentru a aprinde focul

Un șemineu de grădină este un dispozitiv perfect pentru oricine îi place să petreacă timp în aer liber și să admire focul. Este cel mai mic șemineu din familia Defro Garden, este perfect atunci când cantitatea de spațiu din grădină este limitată. Pentru orice fan al focurilor, este o soluție excelentă pentru coacerea și prepararea vaselor direct pe foc. Forma special concepută a vatra și materialele utilizate garantează siguranța și confortul utilizării. Datorită designului său, căminul de foc poate fi mutat cu ușurință în orice loc, iar la baza propriu-zisă se află o locație practică dedicată lemnului și un raft suplimentar pentru accesorii pentru grătar. Șemineul este complet mobil, nu ne limitează să sărbătorim lângă foc într-un singur loc din grădină.

Șemineul nu este doar un dispozitiv culinar excelent, ci are și avantaje foarte practice: ca sursă perfectă de căldură în serile răcoroase, precum și un mod elegant și natural de a ilumina grădina.

O gamă largă de opțiuni suplimentare este dedicată vatra, astfel încât fiecare să o poată personaliza în funcție de nevoile sale. Vatra te va face să te transformi într-un bucătar excelent și să pregătești delicatese unice pentru oaspeții tăi.

Gătitul cu Defro Garden este mult mai mult decât simpla coacere a cârnaților - este o modalitate de a petrece timp și de a sărbători momente împreună cu familia și prietenii.

 

Detalii

Structura pătrată cu deschidere decorativă se va încadra perfect în orice decor de grădină și terasă. Cuptorul poate fi personalizat în funcție de preferințele dvs., avem multe modele și variante din care să alegeți, posibilitatea de a combina diverse combinații de segmente individuale.

  • Posibilitatea de a alege două variante ale grătarului. Opțiunea de pe picioare vă permite să grătați la o înălțime de 20 cm, iar opțiunea pivotantă permite ajustarea ușoară, înălțimea maximă la care putem ridica grătarul este de 80 cm de vatră.

  • Grătarul este reglat pe o țeavă din oțel inoxidabil periat.

  • Modelele tăiate cu laser precis pe lucrările deschise oferă vatra un aspect unic și modern.

  • După îndepărtarea bazei și înșurubarea picioarelor, cuptorul poate fi utilizat ca sursă de căldură independentă.

  • Vasul vatră echipat cu mânere ușor de mutat în orice loc din grădină.

  • Placa de încălzire este realizată din oțel SharpCut de 12 mm de înaltă calitate - ceea ce îl face ușor de curățat și asigură o netezime ridicată a suprafeței, astfel încât mâncarea să nu se lipească.

  • Placă de încălzire - profilată special cu o pantă spre centru, datorită căreia grăsimea curge spre interiorul grătarului.

  • O capacă specială cu mâner la îndemână care protejează grătarul împotriva prafului și a condițiilor meteorologice, din oțel negru sau inox.

  • Protector de ecran cu mâner la îndemână pentru stingerea sigură a flăcării, din oțel negru sau inox.

 

Corten  - este un oțel cu rezistență crescută la coroziune. Compoziția sa chimică este atât de selectată, încât pe suprafața sa se formează o patină naturală de culoare rugină. Este format din oxizi de cupru eliberați în contact cu aerul. Această acoperire este strânsă și durabilă. Se oprește coroziunea deoarece oxigenul nu intră în contact cu oțelul. Oțelul Corten nu ruginește sub influența condițiilor meteorologice, deci nu va fi deteriorat nici după mulți ani. O astfel de pregătire a oțelului asigură, de asemenea, rezistența sa la temperaturi ridicate.

Inoxidabil - oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la coroziune.

OMEGA 53-vatră+3 baze

omega-53-palenisko-azury.jpg

OMEGA 53-vatră+3 baze+openwork