top of page
DEFRO DHP PREMIUM
Pompe de căldură
image,oferta,1266,1280,800.jpg

Tip                                            Pompe de caldura aer-apa de tip monobloc

Putere incalzire / COP

Tip compresor

Agent frigorific

Garanție

Echipament standard

12 kW / 4,76 la A7 / W35*
9,0 kW / 3,78 la A2 / W35*
7,6 kW / 3,15 la A-7 / W35*
7,0 kW / 3,01 la A- 15/W35*

Copeland Scroll

R290

5 ani

functie de racire, modul Internet, modul hidronic cu supapa de comutare T.X.V. /CH, pompa de circulatie, modul de control, incalzitor electric 6 kW,

Echipament standard

contor de energie electrica HB hidromodul - disponibil in curand

*Conform PN-EN 14511

image,oferta,1267,1280,800.jpg
image,oferta,1269,1280,800.jpg
image,oferta,1268,1280,800.jpg
Date tehnice

Specificatii tehnice

HF

Modul hidronic HB - disponibil în curând

Zona schimbatorului de căldură

198 / 716 / 650mm

198 / 716 / 650mm

Greutate - modul hidraulic

28 kg

28 kg

Conexiuni circuit de incalzire - modul hidronic

1

1

Specificatii tehnice

DHP PREMIUM 12

Putere de încălzire/ COP przy A7 / W35*

12,0 kW / 4,8

Putere de încălzire / COP przy A2 / W35*

9,0 kW / 3,8

Putere de încălzire / COP przy A-7 / W35*

7,6 kW / 3,2

Putere de încălzire / COP przy A-15 / W35*

7,0 kW / 3,0

Clasa de eficienta energetica (temperatura de tur 35°C)

A++

Temperatura maximă de alimentare

65 °C

Agent frigorific / masa de agent frigorific

R290 / 1,8 kg

Tip compresor

7,6 kW / 3,2

Putere de încălzire / COP przy A-15 / W35*

7,0 kW / 3,0

Limita inferioară/superioară a temperaturii aerului necesară pentru funcționarea pompei de căldură

Copeland Scroll

Nivel de zgomot exterior / interior / modul noapte

60 / 55 / 36 dB (A) (A)

Tensiunea de alimentare a pompei de căldură

3x400V, 50Hz

Protectie electrica

C20A

Dimensiuni - unitate exterioară (adâncime / înălțime / lățime)

619 / 1571 / 1222 mm

Greutate - unitate exterioară

229 kg

Descriere

Defro DHP PREMIUM sunt pompe de caldura aer/apa de ultima generatie special concepute pentru conditiile climatice din Polonia, proiectate si fabricate in Polonia de cel mai mare producator de aparate de incalzire cu capital 100% autohton. Dispozitivul a fost testat temeinic de oamenii de știință ai Academiei de Mine și Metalurgie.

 

Avantaje
 

 • Clasa de eficienta energetica A++ la temperatura de tur de 55°C. Cofinanțare extinsă în cadrul programului Aer curat.

 • Controler complet cu caracteristici și ușor de utilizat.

 • Acces la toate setările și parametrii de funcționare și prin aplicația mobilă și site-ul web.

 • Contor de energie electrică, factor de eficiență și putere termică a pompei de căldură.

 • Performanță extrem de ridicată, mai ales la temperaturi scăzute.

 • Parametri de funcționare în condiții A-15 / W35:

 • Coeficient de eficiență (COP) 7,0 kW / 3,01

 • Funcționarea pompei de căldură chiar și la o temperatură exterioară de -25oC.

 • Funcție de răcire standard.

 • Setul include un modul hidraulic cu o supapă pentru comutarea modului de funcționare al sistemului T.X.V. /CH, pompa de circulatie, modul de control, incalzitor electric cu o putere de 6 kW, care sustine functionarea pompei de caldura la temperaturi extrem de scazute.

 

 

Prima pompă de căldură poloneză de tip modular

Conectare electrică rapidă, sigură și ușoară, care constă în conectarea unității exterioare la modulul hidronic cu ajutorul unui cablu special furnizat împreună cu pompa de căldură, după care este suficient să conectați modulul hidronic la rețea
folosind un cablu cu mufa, inclus si in livrare. Aceasta solutie tehnica minimizeaza riscul erorilor la conectarea pompei si reduce semnificativ timpul de instalare.

dcp_12_wizualizacja.jpg
Desen tehnic
pompa_ciepla_rys_tech.jpg
pompa_ciepla_2_rys_tech.jpg
Tehnologie
pompa_ciepla_technologia_ru.jpg

Structura unității exterioare DHP PREMIUM

 1. Ventilator - sufla aer prin evaporator. Pentru a minimiza zgomotul, sunt prevăzuți dinți pe marginile de fugă ale palelor ventilatorului.

 2. Evaporatorul - sub forma unui schimbător de căldură cu aripioare, este proiectat să primească energie termică din aerul exterior, care este furnizată agentului frigorific R290 (propan), prin intermediul unei tranziții de fază a transportorului de căldură lichid într-un vaporos și gazos. stare, datorită furnizării unui purtător de căldură mai fierbinte. Un astfel de purtător de căldură fierbinte este aerul injectat din mediu. Când agentul frigorific se evaporă, evaporatorul răcește aerul atmosferic.

 3. Compresor Scroll - Agentul frigorific gazos care vine din evaporator este aspirat de către compresor, ceea ce crește presiunea agentului frigorific, ceea ce determină o creștere simultană a temperaturii acestuia. Compresorul este instalat pe o „placă plutitoare” specială, separată de structură prin amortizoare de vibrații și izolație termică. DHP Premium folosește compresorul de cea mai înaltă clasă - tipul Emerson Copeland Scroll, proiectat să funcționeze cu agent frigorific R290.

 4. Condensator - Din compresor, agentul frigorific gazos intră în condensator - un schimbător de căldură cu plăci. Apoi căldura de la gazul fierbinte este transferată în apa de încălzire - ca urmare a condensului de propan, căldura este transferată de la evaporator și compresor la sistemul de încălzire. Diagramă schematică. În produsul final, toate elementele sistemului de răcire și hidraulic sunt echipate cu izolație termică.

 5.  Supapa de expansiune electronică După transferul de căldură care are loc în condensator, fluidul de lucru răcit în stare lichidă este furnizat supapei de expansiune pentru a reduce presiunea și temperatura. Supapa de expansiune controlează cantitatea de agent frigorific care intră în evaporator. Datorită versatilității sale, supapa electronică de expansiune utilizată la pompele DHP Premium este cea mai optimă soluție disponibilă pe piață, ceea ce vă permite să mențineți o eficiență ridicată a sistemului pe întreg intervalul de temperatură de funcționare.

 6. Supapă de siguranță - Pe partea circuitului hidraulic, la ieșirea din condensator, este încorporată o supapă de siguranță pentru o presiune de 2,5 bar, care protejează circuitul de încălzire de pătrunderea agentului frigorific (propan), precum și de căldura plăcii. schimbător de deteriorare în cazul înghețului apei în conducta de încălzire.

 7. Controlerul sistemului de răcire Încorporat în unitatea exterioară, acesta îndeplinește funcția de control al funcționării sistemului de răcire.

 8. Tavă de scurgere Proiectată pentru a colecta și a scurge apa dezghețată din evaporator. Paletul este realizat din otel inoxidabil si dotat cu izolatie termica. Pentru a proteja baia de îngheț, este prevăzut un sistem de conducte cu un mediu de lucru cald, ceea ce elimină necesitatea unui cablu electric de încălzire suplimentar. Toate componentele enumerate mai sus sunt încorporate într-o carcasă proiectată pentru utilizare în condiții meteorologice extreme. Pentru o funcționare stabilă și o reducere maximă a zgomotului, dispozitivul este construit cu materiale care absorb zgomotul de cea mai bună calitate. Caroseria este dotata cu izolatie fonica si termica. Pentru o aliniere precisă, suporturile dispozitivului sunt fixate pe profile speciale de montaj.

Structura hidromodulelor

hydromodul_technologia_ru.jpg
 1. Modulele hidronice HF și HB sunt echipate cu subansambluri electrice și hidraulice care asigură conectarea rapidă și ușoară la rețeaua electrică și la sistemul de încălzire, ceea ce elimină practic riscul erorilor de conectare. Standardul include un program meteo, controlul a două circuite de încălzire (1 direct, 1 mixt), controlul alimentării cu apă caldă și răcirea aerului interior. Accesul rapid pentru vizualizarea parametrilor de funcționare ai pompei de căldură (inclusiv parametrii de răcire) prin afișaj, aplicație mobilă sau site web, vă permite să efectuați rapid acțiunile necesare, cum ar fi întreținerea, diagnosticarea dispozitivului și depanarea. Unitățile interioare constau din următoarele


 2. componente:

 3. Conexiuni electrice și senzori

 4. Conductă de derivație pentru alimentarea mediului de lucru din unitatea exterioară

 5. Conductă de derivație pentru alimentarea unității interioare cu mediu de lucru

 6. Conducta de alimentare cu apa la circuitul de incalzire centrala și ACM

 7. Conexiune retur ACM (versiunea HF)

 8. Conducta de retur apa din circuitul de incalzire centrala (versiunea HF)

 9. Afișaj color, intuitiv pentru acces rapid la setări

 10. Carcasa metalica a modulului hidronic

 11. Ieșire supapă de limitare a presiunii (versiunea HF)

 12. Încălzitor electric 6 kW (versiunea HF)

 13. Pompă de circulație cu supapă cu 3 căi, supapă de siguranță și aerisire automată - pentru versiunea HF Pompă de circulație cu aerisire automată - pentru versiunea HB

 14. debitmetru

 15. Controler unitate hidro

bottom of page