Cazane din seria Max într-o gamă largă de prețuri

Oferta de produse DEFRO include cazane de
capacitate medie și mare proiectate pentru sisteme de încălzire centrală, precum și pentru prepararea apei calde menajere și menajere în clădiri rezidențiale și clădiri publice. Cazanele din seria MAX respectă cerințele standardului PN-EN-303-5: 2012 și cerințele de proiectare ecologică în conformitate cu directivele Uniunii Europene. Cazanele sunt concepute pentru a arde combustibili solizi, cum ar fi cărbune de mazăre ecologic și biomasă sub formă de pelete, și asigură funcționarea continuă a sistemului pe tot parcursul sezonului de încălzire.

 

Datorită muncii de cercetare, precum și a controlului constant în etapa de proiectare și producție, cazanele noastre au câștigat recunoaștere în Polonia și în străinătate.

 

Cazanele din seria MAX necesită respectarea strictă a instrucțiunilor de instalare și protecție termică, iar întreținerea corespunzătoare a dispozitivului garantează funcționarea sa eficientă. Selectarea producției cazanului trebuie să se bazeze pe rezultatele auditului energetic al clădirii, iar instalarea trebuie efectuată numai de personal calificat în conformitate cu cerințele standardelor poloneze și cu instrucțiunile producătorului disponibile în documentația de întreținere și funcționare a cazanului. la produs.

 

Fiecare cazan din această serie poate fi adaptat de către departamentul nostru de proiectare la cerințele utilizatorului, în conformitate cu bugetul său, precum și cu echipamentele suplimentare și soluțiile tehnice alese de acesta. De asemenea, oferim sfaturi tehnice profesionale, garanție și servicii post-garanție. Cazanele din seria MAX se disting prin designul și manopera lor robuste, iar procesul de ardere este controlat de un regulator electronic al cazanului. Regulatorul electronic măsoară continuu temperatura, reglează funcționarea alimentatorului și a ventilatorului, a pompelor și a altor componente responsabile de funcționarea echipamentului, astfel încât cazanul să nu necesite o supraveghere constantă.

Eko Max
Optima Plus Max
EkoPell Max