intra_xsm_c_compact.jpg

Poziția necontestată a șemineelor ​​pe piață

În ciuda faptului că amenajările interioare ne surprind din ce în ce mai mult, must-have-ul sufrageriei este un foc închis sub diferite forme. Faptul este că un șemineu este o parte integrantă a mobilierului de casă. Nu numai că dă căldură, dar este și inima casei unde au loc cine de familie sau întâlniri cu prietenii. O caracteristică importantă a unui astfel de dispozitiv este finisarea fără eșecuri și calitate, astfel încât să nu ne surprindă niciodată.


Familia de produse Defro Home sunt dispozitive care se caracterizează prin cea mai înaltă clasă de calitate și siguranță. Produsele moderne de încălzire satisfac gusturile celor mai pretențioși clienți. Dispozitivele noastre nu sunt doar o piesă de mobilier de designer, ci mai presus de toate o sursă excelentă de căldură pe care te poți baza întotdeauna. Mobilierul ne reprezintă, de exemplu, căptușelile de aer , șemineele de apă , sobele de sine stătătoare și sobele de peleți . O gamă atât de largă de produse sub diferite forme ne permite să satisfacem nevoile individuale.

 

Ofertă din ce în ce mai bogată de inserții pentru șemineu cu aer

Inserțiile pentru șemineu cu aer sunt dispozitive iconice care iau diverse forme de forme și finisaje. Posibilitatea selectării individuale a cadrului decorativ, culoarea mânerului și ceramitonului vor face ca dispozitivul să se potrivească perfect în orice interior. Printre numeroasele forme, inserțiile de șemineu de colț sunt un succes în interiorul caselor și sunt în mod constant triumfătoare în popularitate. Aceste produse au fost extinse suplimentar cu sistemul de ghilotină Perfect Up. Sistemul nostru fără zgomot pentru deschiderea și închiderea ușii dispozitivului este un avantaj fără îndoială în utilizarea de zi cu zi.


Căldura șemineului va încălzi întreaga casă

Pentru clienții care doresc ceva mai mult decât un șemineu, am pregătit inserții pentru șemineu cu apă . Tehnologia utilizată pentru învelișul de apă permite combinarea acestuia cu alte dispozitive responsabile de încălzirea casei, de exemplu, un cazan, o pompă de căldură sau un sistem solar. Un șemineu cu jachetă de apă este soluția perfectă pentru pasionații de fumat economic.


Simplitatea nu se demodează niciodată

O alternativă la inserțiile de coșuri tradiționale sunt sobele de sine stătătoare, cunoscute popular sub numele de capre. Datorită dimensiunilor sale reduse și lipsei nevoii de construcție, capra poate fi instalată chiar și în încăperi cu o cubatură mică. Pentru o persoană practică, aragazul independent QUADROOM cu o frumoasă viziune a focului și o vatră largă va fi indispensabil . Pentru o persoană minimalistă cu viziune artistică, capra ORBIS în culoarea aurie va fi de neuitat.


Puterea peletelor

Avantajele de mai sus ale sobelor și interesul clienților au însemnat că am introdus sobe cu peleți în oferta noastră . Avantajul lor suplimentar este economia de timp pentru utilizator și efortul redus, datorită alimentatorului încorporat și a șoferului folosit.


Produse ecologice care îndeplinesc ipotezele Ekodesign

Valoarea noastră principală este impactul produselor noastre asupra mediului. Cele mai noi soluții utilizate de noi și calitatea materialelor utilizate vizează maximizarea eficienței dispozitivului. Acest lucru se traduce prin eficiența combustiei și, în consecință, emisii scăzute de CO2 în mediu. Prin urmare, produsele noastre nu numai că îndeplinesc cerințele, dar sunt, de asemenea, un factor determinant pentru industrie în ceea ce privește proiectarea ecologică. Majoritatea dispozitivelor noastre îndeplinesc deja standardele ecologice care se vor aplica în Polonia începând cu 2022. Datorită unui proces de ardere foarte eficient și a unei camere de ardere special concepute, produsele noastre se caracterizează prin emisii reduse de polen, ceea ce este confirmat de certificatul BImSchV 2. Toate acestea fac ca inserțiile noastre de șemineu cu aer și apă, sobele independente și sobele cu peleți produse ecologice și cu emisii reduse.


Șemineele și caprele sunt soluția perfectă pentru orice interior. Un dispozitiv selectat corect poate face minuni și sublinia stilul camerei. Nu numai o varietate de dimensiuni, ci și accesorii elegante vor satisface cele mai sofisticate gusturi ale destinatarilor.